DESPRE PĂŞEŞTE DINCOLO

Te trezeşti dimineaţa şi te întrebi cum poţi să ai o viaţă extraordinară?
Eşti nerăbdător să trăieşti în viitor uitând de momentul “ACUM”?
Ai ajuns într-un moment în care simţi ca viaţa ta nu iţi mai aparţine?

Dacă raspunsul la întrebările de mai sus este DA, atunci te invit să păşeşti dincolo, în crearea vieţii pe care ţi-o doreşti.

Păşeşte Dincolo este un program de trezire la viaţă, este un program care te ajuta să fii autentic descoperind CINE ESTI TU şi cum poţi crea rezultate durabile şi eficiente care vor schimba in acelaşi timp vieţile persoanelor cu care iţi petreci marea majoritate a timpului.

Acest program este creat de aşa natură încât viaţa ta se va îmbunătaţi vizibil.

Eşti pregătit(ă) să ai viaţa pe care ţi-o doreşti? Atunci, iată ce trebuie să faci:

Etapa 1: acţionează, acţionează, acţionează

Etapa 2: indiferent ce s-ar întâmpla, nu renunţa

Dacă eşti hotărât(ă) să porneşti la drum ţinând cont de cele două etape, citeşte mai departe cum te putem ajuta.

Cum te va ajuta acest program?

Dacă te-ai săturat să citeşti liste întregi cu ce trebuie să faci ca să ai viaţa pe care ţi-o doreşti, atunci acest program este pentru tine.

Noi te ajutăm mai simplu.

  • îţi creăm un cadru propice pentru a te ajuta să îţi găseşti scopul in viaţă
  • te ajutăm să experimentezi foarte multe exerciţii care te vor ajuta să te cunoşti mai bine şi să ştii ce vrei. Informaţiile sunt importante, dar fără practică vei auzi doar o poveste frumoasă, de aceea seminariile şi workshop-urile noastre conţin mai multă practică şi mai puţină teorie
  • iţi punem la dispoziţie o comunitate de oameni mânaţi de acelaşi scop “Crearea şi obţinerea vieţii pe care ţi-o doreşti”

Consideri ca mai sunt şi alte lucruri de care ai avea nevoie ca să iţi creezi viaţa pe care ţi-o doreşti? Daca da, te invit să îmi scrii aici şi îţi vom crea experienţa pe care ţi-o doreşti astfel încât să obţii în cel mai scurt timp viaţa la care ai visat.

Cum te va ajuta acest site?

Postările de pe acest site vor cuprinde:

  • articole care îţi vor da un răspuns la întrebările pe care le ai
  • articole cu instrumente concrete pe care le poţi aplica in toate domeniile din viaţa ta
  • o lista cu evenimentele naţionale şi internaţionale (cu cele mai mici preţuri) la care poţi participa pentru dezvoltarea ta personală
  • cărţi gratuite pentru dezvoltarea ta personală
  • prezentări video cu traineri si coachi din toata lumea şi mai ales din România care îţi vor schimba perspectiva asupra vieţii
  • interviuri cu persoane care au pornit de la zero si au ajuns să aibă viaţa pe care şi-o doresc

“O parte din timp ne este răpită, alta ne este sustrasă, alta se scurge. Dar cea mai urâtă pierdere este aceea datorită neglijenţei. Şi daca vei voi să bagi de seamă vei vedea că cea mai mare parte a vieţii noastre o pierdem facând ce nu trebuie, o parte nefăcând nimic, întreaga viaţă, făcând altceva.” – Seneca

Ia-ţi controlul asupra vieţii tale! Noi te vom sprijini prin programulPăşeşte Dincolo”  să treci la nivelul pe care ţi-l doreşti în viaţă!